De appartementen

15 luxe appartementen en 3 penthouses

Het door het Amsterdamse LEVS Architecten ontworpen blok aan de Turfstraat is gelegen aan een prachtig nieuw aangelegd plein in de stad. Schuin tegenover Focus Theater en op zeer korte loopafstand van alle winkels bevindt zich uw eigen ruime en lichte appartement, voorzien van eigen parkeerplaats, een zonnig balkon en een ruime fietsenkelder met berging.

 

Geen woningen meer beschikbaar.

 

Type A

Bekijk

Type B

Bekijk

Type C

Bekijk

Type D

Bekijk

 

Penthouses

Type E

Bekijk

Type F

Bekijk

Type G

Bekijk

 

 

 

AAN ALLES GEDACHT

De appartementen worden onder meer verder voorzien van een videoverbinding met de voordeur in de entreehal en een BringMe Box, waarmee u uw online bestelde pakketjes gemakkelijk kunt laten bezorgen en met een app in de hal kunt ophalen op een moment dat het u past. De entreehal is chique uitgevoerd met hout en natuursteen.

Kortom een zeer luxe en prachtig appartement op een zeer mooie locatie in de binnenstad van Arnhem.

 

EXCLUSIEF VOOR U

Uw appartement wordt aangeboden met Villeroy & Boch sanitair en een compleet uitgewerkte Siematic keuken met Siemens apparatuur. Kookklaar. Mocht u liever zelf uw sanitair en keuken willen uitzoeken kunt u daarvoor terecht bij de luxe BMN showroom in Nijverdal. Daar zult u met open armen worden ontvangen en kunt u terecht voor het volledige inbouwpakket van uw woning, van vloeren tot deuren en van sanitair tot keukens. Lastige keuzes: interieurontwerpster Caroline Thijssen maakt voor u – op kosten van de ontwikkelaar – een eerste schetsontwerp voor de inrichting van uw appartement op grond van uw eigen voorkeuren en reeds beschikbare meubels.

 

Artist Impression Entree
Video verbinding met de voordeur in de hal
Zonnepanelen
BringMe: pakketjes openen met een app