DIT IS &INARNHEM

Een luxueus appartement op een geweldige locatie

&InArnhem belooft bijzonder te worden in al zijn facetten. De locatie is geweldig, daar begint het al mee. Maar ook de 15 appartementen en 3 penthouses zijn oogstrelend mooi en natuurlijk voorzien van alle comfort & heel veel extra’s.

 

 

 

EEN TIPJE VAN DE SLUIER

Aan alles gedacht in hartje stad.

Met een stevige knipoog naar de na-oorlogse architectuur is LEVS Architecten uit Amsterdam erin geslaagd om in zeer korte tijd een eigentijds ontwerp te maken, dat straks zorgt voor een aantrekkelijke wand aan het Audrey Hepburnplein. De witte betonbanden gemaakt van architectonisch beton zorgen voor een sterke horizontale geleding. Daarnaast maakt de diepe negge in het metselwerk het pand zeer plastisch en herkenbaar. De winkels hebben een moderne verdiepingshoogte en worden in functie afgescheiden van het wonen door een luifel, eveneens uitgevoerd in architectonisch beton.

De appartementen worden aan de stadse zijde voorzien van antracietgrijze kozijnen met veel glas en aan de zonnige zuidzijde van zeer ruime balkons. Het gebouw zal een bijdrage leveren aan de nieuwe kwaliteit van Arnhem Zuid. De gemeente Arnhem heeft reeds een aanzet gegeven door de aanleg van een aantrekkelijk openbaar gebied met de St. Jansbeek, waarin het autoverkeer haar plaats kent.

 

MEER DAN DUURZAAM

Compleet, comfortabel, centraal

Gebouwgebonden energiegebruik is het energiegebruik dat direct afhankelijk is van hoe het gebouw is gebouwd en welke installaties aanwezig zijn. Dit houdt bijvoorbeeld in het energiegebruik voor verwarming, ventilatie en koeling. Het gebouwgebonden energiegebruik wordt gemeten met de Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC). Hoe lager de EPC, hoe beter het gebouw presteert. Een energieneutrale woning heeft een EPC-waarde 0 en betekent dat de woning zelf het gebouwgebonden energieverbruik opwekt.

Artist Impression
Artist Impression
Luifel over parkeerplaatsen met zonnepanelen