DIT IS &INARNHEM

Een luxueus appartement op een geweldige locatie 

&InArnhem belooft bijzonder te worden in al zijn facetten. De locatie is geweldig, daar begint het al mee. Maar ook de 15 appartementen en 3 penthouses zijn oogstrelend mooi en natuurlijk voorzien van alle comfort & heel veel extra’s.

Eigentijdse architectuur


Met een stevige knipoog naar de naoorlogse architectuur is LEVS Architecten uit Amsterdam erin geslaagd om een eigentijds ontwerp te maken, dat straks zorgt voor een aantrekkelijke wand aan het Audrey Hepburnplein. De witte betonbanden, gemaakt van architectonisch beton, zorgen voor een sterke horizontale geleding.

Daarnaast maakt de diepe negge in het metselwerk het pand zeer plastisch en herkenbaar. De winkels hebben een moderne verdiepingshoogte en worden in functie afgescheiden van het wonen door een luifel, eveneens uitgevoerd in architectonisch beton. De appartementen worden aan de stadse zijde voorzien van Kwartsgrijs kozijnen met veel glas en aan de zonnige zuidzijde van zeer ruime balkons. Het gebouw levert zo een fraaie bijdrage aan de nieuwe kwaliteit van de zuidelijke binnenstad.

 

LEVS architecten 


De vraag van Stadswaarde om een gebouw aan het oude Kerkplein te ontwerpen was voor ons een hele eer. Het is een bijzondere locatie in Arnhem, tussen de binnenstad en de Rijnkade, en met het nieuwe Focus Filmtheater en de St. Jansbeek wordt dit misschien wel de nieuwe ‘place to be! We hebben ons laten inspireren door het gebouw uit de wederopbouwperiode dat op deze plek stond. Voor Arnhem is dit immers een beladen maar toch heel belangrijk onderdeel van de geschiedenis. 

Tegelijkertijd moet het nieuwe gebouw passen bij het Arnhem van nu. En bij de bewoners van nu! De ruime appartementen zijn licht, hebben uitzicht op het plein en een ruime veranda aan het rustige en zonnige binnengebied. De gevel is open, de gearticuleerde geleding in het metselwerk geeft beschutting en een rijk karakter aan het gebouw. De horizontale banden verwijzen naar de naoorlogse architectuur en geven tegelijkertijd elke woning plek voor een frans balkon om van het stedelijk leven te genieten. De kop op de hoek is uitbundig en doet recht aan deze nieuwe prominente plek in Arnhem.

LEVS architecten
Marianne Loof

Footer

NOG 3 COMMERCIELE RUIMTES BESCHIKBAAR

Op de begane grond van het prachtige project &inArnhem worden 4 commerciële ruimten gerealiseerd. Heb jij interesse om een commerciële ruimte te huren of te kopen?

Bekijk de commerciële ruimtes