Comfortabel & state-of-the-art


Het door het Amsterdamse LEVS Architecten ontworpen blok aan de Turfstraat is gelegen aan het prachtig nieuw aangelegde Audrey Hepburnplein in het centrum van de stad. Op loopafstand van alle winkels bevindt zich uw ruime en lichte appartement, voorzien van eigen parkeerplaats, een zonnig balkon en een ruime fietsenkelder met berging.

De appartementen worden onder meer verder voorzien van een videoverbinding met de voordeur in de entreehal en een BringMe Box, waarmee u uw online bestelde pakketjes gemakkelijk kunt laten bezorgen en met een app in de hal kunt ophalen op een moment dat het u past. De entreehal is chique uitgevoerd met hout en natuursteen.

 

Type a

Type A

132 m2

Door het plaatsen van een mooie stalen pui, met veel glas, ontstaan er in het appartement verschillende ruimtes. Voor uw gevoel stapt u dan ook echt de keuken of de woonkamer binnen.  En het ziet er ook prachtig uit. Het geeft het appartement een stadse uitstraling.

 

Type B

Type B

132 m2

Lichte en open royale ruimtes zorgen ervoor dat het appartement mooi in te richten is.Door het plaatsen van de stalen pui wordt de keuken een woonkeuken. De indeling van de keuken zelf is nog te bepalen. Kleurgebruik is bijna even belangrijk als materiaalgebruik. Herhaling van kleuren versterkt het effect ervan.

Type B

Type C

101 m2

Doordat dit een hoekappartement is, geniet u van veel lichtinval vanuit verschillende kanten. Dat geeft dit appartement extra glans. De keukenkasten zijn hier tot aan het plafond gemaakt. De hoogte van de kasten laat de keuken groter lijken.

 

 

 

Type D

Type D

96 m2

In dit appartement kunt u loftachtig wonen met een strakke open keuken die onderdeel wordt van uw leefruimte. Door het materiaal- en kleurgebruik van zowel keuken als woonkamer goed op elkaar af te stemmen, creëert u eenheid en een rustige uitstraling.

Type E

Type E

175 m2

U bepaalt zelf de indeling van uw appartement. Er is ruimte voor een inloopkast of een extra werkkamer. Of de woonkamer kan groter worden door het weglaten van de muur van de aangrenzende slaapkamer. De keuken kan van het zitgedeelte worden afgescheiden door een stalen pui om zo een woonkeuken te creëren. Het terras is groot genoeg om er een echte stadstuin van te maken.

Type F

Type F

177 m2

Deel uw penthouse in zoals u dat wilt. De woonkamer kan nog groter worden gemaakt als de naastgelegen kamer er bijgetrokken wordt. Vloeren en wandafwerking zijn bepalend voor de uitstraling. Luxe materialen en kleur zorgen voor een optimale sfeer. Vaste maatkasten met kasthoogtes tot aan het plafond in de inloopkast passen bij dit luxueuze appartement. 

 

 

 

Type G

Type G

146 m2

Dit penthouse heeft prachtige open ruimtes die u helemaal zelf kunt indelen voor een optimale woonbeleving. Er is ruimte voor een lees- of studeerkamer die grenst aan de royale woonkamer. Of creëer een plek voor een mooi bureau met een hoge kastenwand voor al uw boeken. Materialen en kleuren vormen de rode draad bij het vormgeven van uw persoonlijke stijl. 

duurzaam

& meer dan duurzaam

Gebouwgebonden energiegebruik is het energiegebruik dat direct afhankelijk is van hoe het gebouw is gebouwd en welke installaties aanwezig zijn. Bijvoorbeeld voor verwarming, ventilatie en koeling.

Het gebouwgebonden energiegebruik wordt gemeten met de Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC). Hoe lager de EPC, hoe beter het gebouw presteert.

Een energieneutrale woning heeft een EPCwaarde 0 en betekent dat de woning zelf het gebouwgebonden energieverbruik opwekt. En daarmee is &InArnhem meer dan duurzaam.

  • Aardgasloze woning

  • Luifel over parkeerplaatsen met zonnepanelen

  • Aansluiting voor elektrische fietsen

  • Aansluiting voor elektrische auto gekoppeld aan eigen meterkast

 

 

NOG 3 COMMERCIELE RUIMTES BESCHIKBAAR

Op de begane grond van het prachtige project &inArnhem worden 4 commerciële ruimten gerealiseerd. Heb jij interesse om een commerciële ruimte te huren of te kopen?

Bekijk de commerciële ruimtes